Let's Play World

Játékokról és játékhírekről szeretném leírni a gondolataimat ezen az oldalon. Ha tetszik amit látsz, látogass el gyakran, mert szinte minden nap frissítem a blogot!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Az új YouTube részletesen

2011.12.18. 20:41 bence560

Rendben. Úgy néz ki, hogy a YouTube makacsul kitart a változások mellett, szóval írnom kellett egy rendes levelet is nekik, amiben elmagyaráztam részletesen, hogy mik is a problémák az új kinézettel.

Először is, a modern képernyők szélesek, nem magasak. A 16 a 16:9-ben a monitor hosszára vonatkozik, és akármennyire is benne vagyunk a tabletek meg okostelefonok korában, a hosszirányú elrendezés még mindig sokkal hasznosabb. A mostani változatban feliratkozásonként 1-1 videót jelenít meg, ha kell egy feliratkozást többször is, de általában nem elégszer. Nem lenne sokkal logikusabb az, ami eddig is volt, hogy egy feliratkozás csak egyszer jelenik meg, és ha egy új videót tölt fel, akkor a lista elejére kerül? Úgy néz ki nem, a nagyokosok szerint a jövő útja a függőleges böngészés.

Másodszor, a feliratkozások. Már az előbb elmondtam minden bajomat velük kapcsolatban, de nem bírom eleget hangsúlyozni. Én baromi sok helyre vagyok feliratkozva, szóval általában nincs hiány új videókban. Az új nézetben ez lett a vesztem, mert örülök, ha a feltöltők 1-1 videóját megjeleníti a YouTube, mivel a többi, azonos napon feltöltött vidit meg se jeleníti, magamtól kell megkeresnem. Nem akarok elkényeztetettnek tűnni, de ha valami működött hosszú éveken át, akkor miért kell elrontani? Egyre inkább azt érzem, hogy ezzel a frissítéssel céltudatosan ki akartak cseszni a PC felhasználókkal.

Igazából ennyi, de ezek oly gyökeres változások, amiket vissza kéne csinálni. A hibát beismerni már a megoldás része. Az viszont senkinek se jó, ha úgy teszünk, mintha minden a legnagyobb rendeben lenne, mert ez NEM igaz. Felőlem megtarthatják ezt az új szürkés hátteret, de a többit változtassák vissza, vagy meg, mert ez így borzalmas! De persze tudják, hogy bármennyit is nyavalygunk, minden nap látogatni fogjuk az oldalukat, mert az életünk szerves részévé vált. Én már csak ennyit szeretnék hozzá tenni:

bence560: YouTube

A bejegyzés trackback címe:

https://lpworld.blog.hu/api/trackback/id/tr33474074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása